Rioolreiniging

Voorkom problemen aan uw riolering door regelmatig een rioolreiniging uit te laten voeren door een echte specialist. Op deze manier voorkomt u veel gedoe en ook veel geld. Door een goede rioolreiniging worden vaak kleine problemen in uw riool in een vroeg stadium gevonden. Als u een preventieve reparatie uit laat voeren, voorkomt u dat de schade groter wordt en dat grote delen van uw rioolstelsel vervangen moeten worden.

Zorg zelf voor een goede rioolreiniging

rioolreinigingVeel verstoppingen zijn te voorkomen door uw riolering regelmatig te laten inspecteren en onderhouden. Ook kunt u zelf zorgen voor een goede rioolreiniging. Met behulp van een aantal simpele maatregelen kunt u een hoop gedoe besparen.

0800 Riolering geeft u een aantal tips:

• Gebruik niet onnodig veel toiletpapier.
• Spoel geen maandverband, luiers of tampons door.
• Gooi haren in uw doucheputje weg, in plaats van ze alsnog door te spoelen.
• Let erop dat u luchtverfrissers in de wc-pot goed bevestigt. Deze kunnen anders losschieten en per ongeluk worden doorgespoeld.
• Lees altijd de instructies van ontstoppingsmiddelen. Verkeerd gebruik kan een verstopping erger maken.

Komen deze tips te laat voor u? Schakel dan de professionele hulp in van een rioolspecialist bij u in de buurt en laat regelmatige rioolreiniging uitvoeren.

Terug naar het overzicht

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een rioolbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Riolering en maak direct een afspraak met uw rioolspecialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.