Schematische weergave van de werking van naambellen

Riolering verstopt in Rotterdam

Een goed werkende riolering is een handige en onmisbare voorziening in en om uw woning. Het kan echter voorkomen dat uw riolering in Rotterdam kapot gaat, dichtslibt of gewoon aan vervanging toe is. Wanneer uw riolering u meerdere keren een probleem oplevert of er keer op keer een verstopping ontstaat, zou u kunnen denken aan rioolrenovatie.

Het renoveren van uw riolering zorgt ervoor dat terugkerende problemen met uw riolering voorbij zijn. In Rotterdam kunt u voor onder andere rioolrenovatie terecht bij 0800 Riolering. Rioolrenovatie is echter slechts één van onze vele diensten op het gebied van rioleringen.

Verstopping

Staat uw wc onder water? Of heeft u last van een enorme rioolstank in uw pand? Dan is er waarschijnlijk sprake van een verstopping. Wat voor verstopping u ook heeft, de rioolexperts in Rotterdam die zijn aangesloten bij 0800 Riolering ontstoppen graag uw toilet, keukenafvoer, doucheafvoer, wastafelafvoer of hemelwaterafvoer. Een verstopping kan soms snel verholpen worden, door hoge druk reiniging of door middel van het gebruik van verenmachines. Soms lukt het niet om de verstopping snel op te lossen of de oorzaak te vinden. In dat geval kunnen we uw rioolstelsel in kaart brengen door middel van camera inspectie.

Camera inspectie

Camera inspectie passen wij toe als we de oorzaak van de verstopping niet gemakkelijk kunnen vinden. Een speciale camera gaat dan uw riolering in. Deze brengt alle details van uw rioolstelsel in beeld. Zo vinden we, zonder graaf- en breekwerk, eenvoudig de oorzaak van uw rioolprobleem! We weten hierna precies hoe we het probleem moeten oplossen. Camera inspectie kan ook interessant zijn om het riool van uw nieuwe gekochte huis te controleren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in Rotterdam? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan door te bellen naar 0800 Riolering (0800 7465374 | gratis) en maak een afspraak met uw expert in Rotterdam.


Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.