Schematische weergave van de werking van naambellen

Riolering verstopt in Den Haag

De riolering is een belangrijke voorziening in uw woning in Den Haag. U wilt dan ook dat deze zonder problemen functioneert. Mochten zich toch problemen voordoen, neem dan contact op met een rioolexpert via 0800 Riolering.

In Den Haag en in de buurt van Den Haag kunt u bij 0800 Riolering terecht, wanneer u problemen heeft met uw riolering. Via dit landelijke netwerk vindt u altijd snel en gemakkelijk een expert op het gebied van verstoppingen, ook in Den Haag zijn specialisten voor uw riolering aangesloten. Ook voor de aanleg of renovatie van uw rioolstelsel kunt u ons inschakelen.

Verstopping

Heeft u een verstopping in uw riolering of afvoer? U wilt natuurlijk dat deze verstopping zo snel mogelijk wordt verholpen. Als u contact met ons opneemt, staan wij binnen no time bij u op de stoep om de verstopping te verhelpen. Via hoge druk reiniging of verenmachines lossen wij snel en vakkundig uw rioolprobleem op. Bovendien staan wij 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar bij acute rioolproblemen. Heeft u een verstopping in uw riolering? Ook op zon- en feestdagen staan wij voor u klaar in Den Haag en omstreken!

Camera inspectie

Kunnen we uw verstopping niet in één keer oplossen of vinden we de oorzaak niet? Dan biedt camera inspectie de oplossing. Bij camera inspectie gaan we met een speciale camera uw riool in om deze, vaak in 3D, in kaart te brengen. Camera inspectie zorgt voor een gedetailleerd beeld van uw rioolstelsel en haar mankementen en zorgt er bovendien voor dat veel graaf- en breekwerk voorkomen kan worden.

Heeft u rioolproblemen? Wij zorgen in Den Haag snel voor een passende oplossing! Ook voor rioolreiniging, het aanleggen van een nieuwe riolering en het renoveren van delen van uw riool kunt u bij ons terecht. Bel naar 0800 Riolering (0800 7465374 | gratis).


Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.