Is uw wc verstopt?

Uw wc stroomt niet meer door of stroomt zelfs over. Niets is vervelender dan een verstopt toilet met alle ongemakken van dien. Behalve dat u geen gebruik kunt maken van uw toilet, gaat een verstopt toilet vaak gepaard met stankoverlast. Neem daarom als uw wc verstopt is zo snel mogelijk contact op met een van onze rioolspecialisten, zij verhelpen een verstopt toilet direct.

De bedrijven die aangesloten zijn bij 0800 Riolering zijn vaak 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar om uw wc verstopping te verhelpen. Zij weten namelijk als geen ander hoe lastig het is wanneer u problemen heeft met uw riolering.

Een verstopt toilet is zo ontstopt

De specialisten staan altijd voor u klaar om een verstopt toilet te ontstoppen. Dankzij de jarenlange ervaring en hun vakmanschap zorgen zij ervoor dat een verstopt toilet snel verholpen is. U kunt er uiteraard voor kiezen om een verstopping eerst zelf op te lossen, door middel van een plopper, een ontstoppingsveer of door chemicaliën. Wanneer dit niet het gewenste resultaat oplevert, laat dan één van de vakmannen van 0800 Riolering naar de wc verstopping kijken. De rioolspecialist kan dankzij speciale apparatuur een wc die verstopt is, ontstoppen zonder uw vloer open te breken.

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een rioolbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Riolering en maak direct een afspraak met uw rioolspecialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.