Schematische weergave van de werking van naambellen

Riolering verstopt in Utrecht

Heeft u last van een verstopping in uw riolering? Roep dan de hulp in van een professional op dit gebied. Ook voor het onderhoud of inspectie van uw riolering bent u bij onze rioolspecialisten uit Utrecht aan het juiste adres.

In Utrecht en in de omgeving van Utrecht zijn uitsluitend uitstekende rioolbedrijven aangesloten bij het netwerk 0800 Riolering; wij staan bekend om onze vakkundige service en moderne apparatuur. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle verschillende rioolwerkzaamheden.

Rioolonderhoud en renovatie

Woont u in een oud huis of bent u daar net komen wonen? Oude huizen hebben vaak oude rioolbuizen die soms aan vervanging toe zijn. Versleten buizen met kleine mankementen geven meer kans op lekkages of verstoppingen. Het is verstandig om eens in de zoveel tijd uw riolering te laten inspecteren en onderhouden. Als het nodig is kunnen we rioolrenovatie toepassen. Door regelmatig onderhoud kunt u veel problemen met uw riolering voorkomen.

Verstopping

Wil de wc niet meer doorspoelen of zit uw gootsteen verstopt? Schakel dan direct een professional in op het gebied van riolering. Hoe langer de verstopping aan blijft, hoe meer kans op grote schade. Wij zijn altijd snel ter plekke om uw verstopping op te lossen. Ook op zon- en feestdagen komen wij langs om uw riolering te ontstoppen. U wilt dit soort problemen immers snel verholpen hebben, en wij begrijpen dat! Door middel van hoge druk reiniging of verenmachines ontstoppen wij uw riolering in Utrecht. Lukt het ons niet om de oorzaak snel te vinden en de verstopping te verhelpen? Dan gaan we met camera inspectie te werk. Bij camera inspectie wordt met een speciale camera uw rioolstelsel in kaart gebracht. Met camera inspectie kunnen we dus snel het probleem vinden, en dat bovendien zonder breek- of graafwerk!

Wilt u een afspraak met ons maken in Utrecht? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via 0800 Riolering (0800 7465374 | gratis).

Direktservice

Werkgebied Utrecht
Tel. 0800 7465374

Onder Utrecht vallen de volgende plaatsen:


Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.