Last van rioolstank?

Heeft u in of rondom uw huis last van een vervelende rioollucht? Om de stankoverlast te verdrijven, kunt u in de weer gaan met luchtverfrissers en andere geurverspreiders, maar dit is niet voldoende en zeker niet de oplossing. Een lekkage in één van de leidingen is waarschijnlijk de boosdoener.

Laat de oorzaak van de rioolstank altijd onderzoeken door een rioolbedrijf. Zij kunnen dankzij hun expertise en door middel van geavanceerde technieken eenvoudig het probleem vaststellen.

De oorzaak van rioolstank opsporen

Schade aan uw riolering is op meerdere manier op te sporen. Om de plek te bepalen waar de rookstank vandaan komt, wordt vaak een rookinspectie uitgevoerd. Met behulp van een rookinspectie is direct te zien waar lekschade of een scheur in de leiding zit. Op dat punt ontsnapt de rook die door de leidingen wordt gestuwd. Een andere methode om rioolstank op te lossen, is door middel van een camera-inspectie. Door het plaatsen van een camera in de riolering wordt de riolering geïnspecteerd op schade. Schade door boomwortels, verzakkingen of andere mankementen zijn op deze manier van binnenuit te detecteren. Neem bij rioolstank daarom altijd contact op met één van onze experts, zij herstellen voor u de schade zodat stankoverlast verleden tijd is.

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een rioolbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Riolering en maak direct een afspraak met uw rioolspecialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.