Riool verstopping?

Water dat niet meer wegloopt in het doucheputje of een wc die overstroomt; gemiddeld is een riool eens in de vijf jaar verstopt en moet hulp ingeschakeld worden om het riool te ontstoppen.

Een rioolverstopping ontstaat vaak door een ophoping van afval. In de riolering van een toilet kan het gaan om toiletpapier, tampons of ander afval en bij de afvoer in de keuken wordt vaak een grote ophoping van etensresten aangetroffen. Gooi etensresten daarom altijd in de prullenbak, zo voorkomt u dat uw riolering verstopt raak. Tevens kan uw riolering verstopt raken wanneer u teveel wasmiddelen gebruikt.

Een riool vakkundig ontstoppen

Wanneer het niet lukt om de verstopping in uw riool zelf te ontstoppen, schakel dan de rioolspecialisten van 0800 Riolering in. Zij staan vaak dag en nacht en 365 dagen per jaar voor u klaar om uw riool te ontstoppen of andere rioleringsproblemen voor u op te lossen. De vakmannen beschikken over de juiste materialen en kennis om uw riool te ontstoppen. Materiaal is vaak ook nodig omdat een verstopping over het algemeen minimaal één tot anderhalve meter diep zit. Op plaatsen dus waar u zelf niet met de hand bij kunt. Schakel daarom een rioleringsexpert in, dan behoort een verstopte riolering snel tot de verleden tijd.

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een rioolbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Riolering en maak direct een afspraak met uw rioolspecialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.