Schematische weergave van de werking van naambellen

Riolering verstopt in Amsterdam

Rioleringstelsels bevinden zich onder de grond en zijn dus met het blote oog niet gemakkelijk te inspecteren. Ook onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan een riolering zijn om deze reden complex. Vaak zijn graafwerkzaamheden nodig om rioolproblemen op te sporen en te herstellen. In Amsterdam en omstreken kunt u ons inschakelen bij problemen met uw riolering.

Uw rioolbedrijf uit Amsterdam is aangesloten bij het landelijke netwerk 0800 Riolering. Wij beschikken over de juiste apparatuur en technieken om het werk aan uw riolering perfect uit te voeren. Zo worden onnodige graafwerkzaamheden voorkomen, dit bespaart u veel overlast en scheelt in het uiteindelijke kostenplaatje.

Camera inspectie

Als een verstopping niet in één keer gevonden kan worden, gaan we met camera inspectie aan de slag. Door middel van een kleine camera brengen we uw gehele rioolstelsel in kaart. Zo weten we precies waar de verstopping zit en wat de oorzaak is. We kunnen vervolgens het probleem vakkundig voor u oplossen. Door middel van camera inspectie kan uw gehele rioolstelsel in beeld worden gebracht. Welk probleem u ook heeft met uw riolering, via camera inspectie wordt in één keer duidelijk waar de oorzaak van een lekkage, verstopping of ander mankement zich bevindt. Onze experts op het gebied van riolering kunnen uw rioolproblemen vakkundig voor u verhelpen in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam. Wilt u meer weten over hoe wij een verstopping verhelpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u een acuut probleem? Stroomt uw wc aan één stuk door of heeft u last van een flinke lekkage? Wij staan 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar bij ernstige rioolproblemen.

Heeft u last van een rioolprobleem in Amsterdam en wilt u weten op welke manier wij u van dienst kunnen zijn? U kunt ons dagelijks bereiken door te bellen naar 0800 Riolering (0800 7465374 | gratis).


Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.