Ontstoppen van uw riolering

Staat uw woning blank? Of hangt er een vervelende rioolstank in uw huis of bedrijf? Dan is de kans groot dat er sprake is van een verstopping in uw riolering. Wat voor een verstopping u ook heeft, de rioolexperts die zijn aangesloten bij 0800 Riolering ontstoppen graag uw toilet, keukenafvoer, doucheafvoer, wastafelafvoer of hemelwaterafvoer.

De expert bij u in de buurt zoekt voor u uit wat de oorzaak van de verstopping is. Dankzij hun deskundigheid en professionele apparatuur zijn de rioleringsexperts in staat om de verstopping snel te detecteren en op te lossen.

Wij bieden 24-uurs service bij een verstopping

ontstoppenBij een verstopping in uw riolering is het fijn wanneer er direct iemand komt om de riolering te ontstoppen. Zo heeft u weer snel de beschikking over uw douche, toilet of keuken. De rioleringsspecialisten weten hoe vervelend het is als u overlast heeft door een verstopping in uw riolering. Daarom werken de meeste specialisten uit ons landelijke netwerk met een 24 uursservice. Zij hebben 24 uur per dag en 7 dagen per week een monteur stand-by staan, zodat de verstopping snel en vakkundig verholpen wordt. Ongeacht de dag van de week of het tijdstip staan zij altijd voor u klaar om de riolering te ontstoppen.

Terug naar het overzicht

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een rioolbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Riolering en maak direct een afspraak met uw rioolspecialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.