Diensten

Ontstoppen

Ontstoppen

Staat uw woning blank? Of hangt er een vervelende rioolstank in uw huis of bedrijf? Dan is de kans groot dat er sprake is van een verstopping in uw riolering. Wat voor een verstopping u ook heeft, de rioolexperts die zijn aangesloten bij 0800 Riolering ontstoppen graag uw toilet, keukenafvoer, doucheafvoer, wastafelafvoer of hemelwaterafvoer.

Lees Meer

Rioolaanleg

Rioolaanleg

Voldoet uw riolering niet meer aan de eisen van de gemeente? Kan het stelsel de gebruiksintensiteit niet meer aan? Of is er sprake van nieuwbouw of verbouw? De bedrijven die bij 0800 Riolering zijn aangesloten kunnen de rioolaanleg voor u verzorgen.

Lees Meer

Rioolinspectie

Rioolinspectie

Wanneer u problemen heeft met uw riolering, is het aan te raden om door een expert een rioolinspectie te laten uitvoeren. Door middel van een rioolinspectie is gemakkelijk te achterhalen waar de oorzaak van een lekkage, verstopping of ander mankement zich in de riolering bevindt.

Lees Meer

Rioolrenovatie

Rioolrenovatie

Heeft u vaak last van verstoppingen of andere rioolproblemen? Waarschijnlijk is de kwaliteit van uw riolering verslechterd. Zeker bij oude rioleringen kan het zijn dat er steeds vaker scheurtjes ontstaan of verzakkingen optreden. Wanneer u vaak problemen heeft met uw riolering, is het verstandig om een rioolrenovatie te overwegen.

Lees Meer

Rioolreiniging

Rioolreiniging

Voorkom problemen aan uw riolering door regelmatig een rioolreiniging uit te voeren door een echte specialist. Op deze manier voorkomt u veel gedoe en ook veel geld. Door een goede rioolreiniging worden vaak kleine problemen in uw riool in een vroeg stadium gevonden. Als u een preventieve reparatie uit laat voeren, voorkomt u dat de schade groter wordt en dat grote delen van uw rioolstelsel vervangen moeten worden.

Lees Meer

Rioolservice

Rioolservice

Heeft u het vermoeden dat uw riolering niet meer goed functioneert? Wilt u weten waar de verstopping in uw riolering zit? Of wilt u problemen met uw riool in de toekomst voorkomen door een controle-inspectie uit te laten voeren? Maak dan gebruik van de rioolservice van een rioolbedrijf in uw regio. Zij beantwoorden al uw vragen en herstellen graag de schade.

Lees Meer

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een rioolbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Riolering en maak direct een afspraak met uw rioolspecialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.