Afvoer verstopping

Een verstopte afvoer kan vele oorzaken hebben. Een dergelijke verstopping ontstaat bijvoorbeeld door een ophoping van etensresten, door het achterblijven van wasmiddelen, het gebruik van te veel toiletpapier of door een verzakking van de leidingen.

Wanneer uw afvoer verstopt is, laat er dan een specialist naar kijken. Een specialist bij u in de buurt is zo gevonden via 0800 Riolering. De rioolexperts staan altijd voor u klaar, vaak zelfs 365 dagen per jaar.

Een vakman verhelpt uw verstopping zonder schade

Een afvoer verstopping kan door een vakman verholpen worden zonder dat uw vloer beschadigd raakt. Dankzij speciale apparatuur kunnen verstoppingen in uw riolering worden ontstopt. Waar u zelf met de hand niet bij kunt, kan een specialist wel bij. Schakel de hulp van een vakman in, want een afvoer die verstopt is zit over het algemeen minstens op een diepte van één tot anderhalve meter in de riolering.

Om een afvoer verstopping te voorkomen is het raadzaam om rekening te houden met wat u door de afvoer weggooit. Etensresten, wasmiddelen en vettigheid veroorzaken namelijk snel een verstopte afvoer. Gooi eten daarom altijd in de vuilnisbak en let er op dat u niet zomaar alles in de gootsteen gooit.

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een rioolbedrijf dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0800 Riolering en maak direct een afspraak met uw rioolspecialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.